Ansiktsförlamningen på vår dotter

Nu har ja lite tid över så jag berättar lite snabbt om vad tripsie fick stå ut eller vad som hände henne och oss.
De var nu ca 1månad sedan som vi märkte att trip´sie var svullen på höger sida i ansiktet och ögat hängde samt hon var kall på denna sida, som att blod sirkulationen ej fungerade.
trodde helt klart de var ngn överkänslighet mot ngt hon ätit... men sedan när de började svullna upp mot halsen så åkte vi in till akkis..

väl inne fick vi träffa läkaren, var bara där själv med svärföräldrarna, sambon var på väg hem från jobbet..
men läkaren kom och sade att hon fått en höger ansiktsfölamning. skrecken spred sig snabbt. ja grät och mådde piss.
att få höra att sion dotter blivit förlamad är inte roligt..

svärföräldrarna pkte hem och sedan kom min sa´mbo när läkaren höll på med tripsie. förberedning inför inläggning på avdelning samt inför nedsövning.
så de blev som en shock för min sambo med.... att få berätta vad som väntade o vad som hänt.... vi bägge satt o grät , vivar helt knäckta..

de väntades en svår o jobbig natt....
kl 23.30 på natten sövde de ner henne för att göra en hjärnröntgen för att se om de var ngn form av hjärnskada el liknande. vilket de ej var. inget fel där så då efter uppvaket, kl 03 på natten så blev vi uppskickade på avdelning för tron att få sova. näää de fick vi göra ett ryggmärgsprov på henne utan lugnande..
de var klart de jobbigaste ja o sambon varit med om, så hemskt... väresta tänk bara ... unnar aldrig min värsta fiende om detta...

dagen efter fick vi veta att inget var fel, alla f´provsvar såg bra ut.. så då blev vi skickade till öron mottagningen, där de bestämde att hon skulle opera´ras för tydligen kan de vara vätska som gör förlamningen som i sin túr kommer från öronen,... så ett dygn senare så operarades hon igen, så nedsövd två gng på mindre än ett dygn...

och inte nog med de. hög feber fick hon under natten. låg på 41 grader.... så vi fick byta avdelning till inf istl... lite sämre men ok...
så där vistades vi i 10 dagar.... de hela slutade med att de kom fram till att de var ett virus som orsakade hennes ansiktsförlamning . nu har den gått över helt. men var så hemskt. hon  kunde knappt dricka, allt rann utanför, ögat hänge mm.
sätter in en bild sen så ser ni vad ja menar.... så hemskt att kollla o se hur hon hade de... men som tur var är allt som vanligt i dag. och liten är hon så hon kommer ej ihåg de hela..

men att folk kan påstå att vi skulle vara hyprokondriker, jävla idioter är ni.... tror ni ärligt att man skulle hitta på ngt sådant.??? ja skulle mer än ngng sin önska att ha ett friskt barn! byter gärna med er!!!!!! inget kul att vistas på sjukan hela tiden och varje gng är de ngt fel med!!!!

som tür var har vi fått en sådan bra kontakt o utredning så man känner sig säker o de vet vilka vi är!

Kommentarer
Postat av: annika

Hur mår gumsan nu?Täker på er



kram

2009-07-26 @ 21:22:30
URL: http://nattisfelicia.blogg.se/
Postat av: emma

Hej Gumman! Fin bloggen är , och hoppas det är bra med trista och resten av familjen.



Ja det vore hemskt kul om du vill och kan så gärna. Tack ändå hehe..



Pöss

2009-07-27 @ 19:07:22
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: Monika

Fin blogg! Hoppas du har haft en bra dag :)!

http://monikka.blogg.se

2009-07-27 @ 22:19:32
URL: http://monikka.blogg.se/
Postat av: Lina

Fy f*n va ni har fått vara med om mycket... Nu kan det väl bara bli bättre hoppas jag...

2009-07-27 @ 22:34:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0