Ni är underbara!!!!!

VILLE BARA TACKA OCH SÄGA ATT NI ÄR MER ÄN UNDERBARA ...
 tack för alla era komentarer och önskningar.... som synd var har jag ej haft tiden som ni märkt till att svara alla,.
så jag gör de här och nu!!!

ni är såå stöttande då ni lämnar så underbara komentarer. ni och dessa ger mig så mycket stöttning kan jag lova!
tack åter igen!!!!


Sjukt barn

Finns de ngt jobbigare och tråkigare! jobbigt för barnet först o för oss föräldrar.... iallafall känner ja så!
tripsie är ju mer sjuk än hon är frisk..... ja pallar ej mer! känns som jag bryter i hop när som helst.!
Att ständigt gå med denna oro och ej kunna leva som ett normalt par o folk...

varje gng man går ngn stans måste man kolla om de är friska mm. annars blir tripsie sjuk direkt... som en som vi mötte för ngr dagar sedan var sjuk. eller hade varit sjuk sade hon. Vad händer... jo tripsie ligger sjuk nu!

faaan att folk inte kjan vara ärliga o tänka på andra... o inte sig själva bara!!!!.. de vet vad vi går igenom o hur vi har de med tripsie.... att hon är mer känslig än vanliga barn!!!!. borde man ej tänka på de då????

ja skulle gjort de men faan inte andra som tänker på oss:( faan va förbannad ja blir!)


jaa jaaa nu ligger vi här. troligtvis ett virus men de kan jju lika bra bli en baktriell infektion med!... tripsie 'r ju sämre idag än igår!!!
hoin bara ligger i sängen orkar inget och vill inget än sova... de är verklligen inte Vår tripsie!!!! så då måste de vara en återhämtning el att hon håller på att bli sämre!!! hoppas på de första!!!!!!!!!!!!!!!!


Hemsk natt

kan verkligen inte säga de på annat sätt än att natten var mer än hemsk.... tripsie vred vände och skrek hela natten. iallafall konstant till kl 01..  hon skrek så mycket att hennes astma blev fruktansvärd.... vilket de oftast blir!

ingen märkvärdig feber men hon har ej ätit på två dagar, så fort hon tar vällingen så rinner allt utanför o hon gallskriker... tror hon fått halsfluss.... samt öroninf. hon skriker då vi lägger henne  ner o hon har tagit sig för örat länge nu, mer i går kväll med!!!

så om de ej blir bättre blir de till att åka o kolla upp de.... med tanke på hennes sjukhistoria


Feber igen då:(

Har nu kollat tripsies temp, är nu uppe i 37.9 grader. dvs ngt på gång med största möjlighet... eftersom hon inte varit sig själv idag. sååå grining .... och tjejerna är här. hon brukar älska att leka med dem, men gråter bara.... o är så känslig...

ja känner min dotter, ngt är på G.... vi orkar ej detta. när skall vi få lungt i familjen!
Räcker med att tripsies kusin ligger inne på Akkis  och allvarligt med är det!

skriverett eget inlägg om de så ser ni!!!!.... men håll tummar för oss att vi klARAR  denna förkylning o de ej blir mer än sÅ!!!!! Tummar nu tjejer o killar. hjälp oss! vi behöver det:)



Sjuk igen???

Har´en mamma o papppa känsla av att Tripsie är på G till att bli sjuk igen... snoret rinner som ett nigerafall i näsan och hon bökade hela natten, gnällde mm som hon annars aldrig gör. är gnällig nu på morgonen med!..

så undrar hur vår helg kommer att se ut? tjejerna kommer , vill verkligen inte spendera helgen på sjukus, vill vara med mina töser!!!!!!!


Presenter

Iveckan fick vi ngr paket , dvs födelse dags presenter . hemskickade i brevlådan... så himla roligt. man är ju mer nyfiken o glad än tripsie när sånt händer...

ett paket var från tripsies gudfar. sådan bra leksak samt två jättefina tröjor!!! tackar juppe och sari... ni är så söta!!!! samt grattis till ert tillskott!!!:)

andra paketet var dock ej en födelsedagspresent utan ett köp av mig! en reima overall till tripsie.. med vantar från reima och mössa! lägger in kort i kväll! lovar de nu när ja vet hur överföringen mellan mob o datan fungerar.... såååå snyga är de... är så nöjd! fick endast betala 1000 kr för de hela paketet.... kostar väl säkert ngt över 2000:_ som nytt!!!

men till baks till de ja började skriva om,ffinns de ngt roligare än presenter i brevlådan. man lir ju så glad!!!!!!!!!!!

RSS 2.0