Förkylnings astma

Senaste veckan har vi verkligen märkt på tripsie hur hennes astma kommit krypande. märks verkligen att hösten nu är här..

igår var de värsta. spec på kvällen. tripsie vägra sova, grät så otroligt mycket och andaades så svårt. vi inhalera henne flera gng men de verkade ej hjälpa så bra... hon tjupade efter mer luft.  vi stod på valet o kvalet om att åka in o låta de inhalera henne. idag ångra ja mig att vi ej gjorde de efter att pratat med hennes läkare hon har med astman..

har nu fått strikta regler o info om hur vi skall inhalera henne... så de känns bra.... fick mer info med omn hur de hela fungerar... var ju ett tag sedan hon var så här..

och de känns tom att hennes astma blivit värre än i våras. vilket de troligt vis kan vara..... eftersom imunförsvaret om de är det . är då försvagat i hennes slemhinnor vilket detta inkluderar...

hon hostar slemmigt o jobbigt vilket blir värre vid sängliggande och gråt... och de gör att andningen blir värre med!
så forts det så här blir de akuten i natt kan ja lova..

har nu tagit mig ca 2 timmar att få henne sova för första gng på dagen. så trött men vägrar... svårighetet med andningen, som igår... så de återstår att se hur dagen slutar....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0